Güncel
Giriş Tarihi : 15-04-2018 01:40   Güncelleme : 15-04-2018 07:09

Vali İpek Göllü Köyünde Düzenlenen Mevlit Programına Katıldı

Sinop Valisi Hasan İpek Ağustos 2016'da Şehit Olan Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın Mevlit Programına Katıldı

Vali İpek Göllü Köyünde Düzenlenen Mevlit Programına Katıldı

Sinop Valisi Hasan İpek  05.08.2016 tarihinde Bitlis İli Hizan İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.
 
Dikmen İlçesi Göllü Köyü Camiinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlit programında, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Dikmen İlçesi Göllü Köyü Camiinde  okutulan mevlid-i şerif programına, Sinop Valisi Hasan İpek'in yanı sıra, Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, İl Jandarma Komutanı J. Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Lale, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen, İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Yıldırım, Kerim Ali Şahin,  Şehit  Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Hasan İpek, 05.08.2016 tarihinde Bitlis İli Hizan İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın Mevlid-i Şerif programına katılmak için gittiği Dikmen ilçemizde, Şehit Onbaşı Bahattin Dolma’nın mezarını da ziyaret ederek, kabrinin başında dua etti.

Dikmen İlçesi Karaağaç Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve bir süre  sohbet eden Vali İpek, halkın talep ve sorunlarını dinledi.


 

hakan akbaşhakan akbaş