Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2016 10:52   Güncelleme : 26-12-2016 09:48

Vali İpek Şehidin Mevlidine Katıldı

Sinop Valisi Hasan İpek, Şehit Komanda Er Kenan Döngel'in Mevlid-i Şerif programına katıldı

Vali İpek Şehidin Mevlidine Katıldı

Sinop Valisi Hasan İpek, Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapmakta iken, 17 Aralık’taki bombalı terör saldırısında şehit düşen Komanda Er Kenan Döngel için Erfelek İlçesi Akçasöğüt Köyü Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

 

Vali İpek, Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından camii çıkışında vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, istek ve beklentilerini dinledi. Mevlid-i Şerif programının ardından Şehit Er Döngel ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Programın ardından şehit yakınları ile görüşen İpek, aileye taziyelerini iletti.

 

Mevlid-i Şerif programına Vali Hasan İpek’in yanı sıra, Erfelek Kaymakam V. Mehmet Yüzer, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit Kenan Döngel’in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erkan TaşErkan Taş