Güncel
Giriş Tarihi : 26-07-2017 10:58   Güncelleme : 26-07-2017 12:00

Vali İpek’ten 15 Temmuz Teşekkürü

Sinop Valisi Hasan İpek tarafından, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1’inci yıl dönümünde Sinop’ta ki etkinliklerde görev alan ve katılım sağlayan STK ve kurum temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Vali İpek’ten 15 Temmuz Teşekkürü
Sinop Valisi Hasan İpek,  Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 1’inci yıl dönümünde Sinop’ta ki etkinliklerde görev alan ve katılım sağlayan Sivil Toplum Kuruluşları ile kurum temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, teşekkür belgesi verdi.

Sinop Valisi Hasan İpek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1’inci yıl dönümünde hazırlanan etkinlikler kapsamında Sinop’ta tarihinde görülmemiş bir kalabalık oldu. Bütün sokakları doldurarak çok iyi bir yürüyüş gerçekleştirdiler. Burada herhangi bir organizasyon olmadan STK’lar kendiliğinden çok ciddi bir katılım sağladılar. Bende STK’ların katılımlarından dolayı teşekkür etmek için kendilerine birer teşekkür belgesi verdim. Bütün STK’lar kendileri candan katılım sağladıkları için onlara teşekkür etmek gerekiyordu. Bizde Sinop Valiliği olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimiz adına kendilerine teşekkür ettik”. Vali İpek’in açılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.








Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz etkinliklerinin sunuculuğunu üstelenen ve bir dönem de gazetemizde stajyer olarak  görev yapan Ömer Çakıcı'ya, Sinop Valisi Hasan İpek tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.  




Seda ŞengülSeda Şengül