Güncel
Giriş Tarihi : 12-08-2020 15:35   Güncelleme : 12-08-2020 17:04

Vali Karaömeroğlu Gerze’de

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, ilçe ziyaretlerine Gerze’den başladı

Vali Karaömeroğlu Gerze’de

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, ilk olarak Gerze Kaymakamlığını ziyaret etti. Karaömeroğlu’nu, Kaymakamlık Binası önünde Kaymakam Murat Güven ve ilçe protokolü karşıladı.

Kaymakam Güven’den ilçemizin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Karaömeroğlu, Kaymakam Murat Güven’e çalışmalarında başarılar diledi.

Sinop Valiliği ile Gerze Gücü Spor Kulübü arasında İçişleri Bakanlığı bütçesinden Derneklere Yardım Yapılmasına İlişkin protokol imzalandı

İçişleri Bakanlığı bütçesinden Gerze Gücü Spor Kulübü tarafından hazırlanan “Gerze Gücünün Yıldızları’’ projesine yardım yapılmasına ilişkin protokol, Vali Erol Karaömeroğlu ve Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün arasında Gerze Kaymakamlığı’nda imzalandı.

Bu kapsamda Gerze Gücü Spor Kulübüne 50 bin TL aktarıldığı öğrenildi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret eden Vali Karaömeroğlu’nu belediye binası önünde Belediye personelleri ve Başkan Cevat Şensoy karşıladı.

Gerze Belediyesi ile Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında Devir Protokolü İmzalandı

Belediye Başkanı Şensoy’dan Gerze Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Karaömeroğlu, yapımı Gerze Belediyesi tarafından tamamlanan ve mülkiyeti Belediyeye ait olan 1789 metrekare inşaat yapı alanında inşa edilen, tefrişatı yapılmış, 2’şer kişilik 23 oda ile 46 kişi kapasiteli Yaşlılar Evi’nin 20 yıllığına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne kullanım ve işletme hakkının devredilmesi protokolü imzalandı.

Vali Karaömeroğlu, atılan imzaların ardından Yaşlılar Evi'ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.


 

AdminAdmin