Güncel
Giriş Tarihi : 25-10-2018 11:10   Güncelleme : 25-10-2018 13:10

VALİ ŞAKALAR'DAN, BETAREKSE ZİYARET

VALİ KÖKSAL ŞAKALAR, BETAREKS FİRMASINI ZİYARET ETTİ

VALİ ŞAKALAR'DAN, BETAREKSE ZİYARET

Sinop Valisi Köksal Şakalar, Gerze İlçemizde sim ipliği üretimi üzerine faaliyet gösteren Betareks Metalize İplik ve Ambalaj Fabrikasına ziyarette bulundu.

1993 yılından itibaren Betareks A.Ş olarak Gerze İlçemizdeki tesislerine taşınan ve sim ipliği üretimi gerçekleştirilen fabrikanın Genel Müdürü Mustafa Kalafat tarafından karşılanan Vali Köksal Şakalar, Fabrikanın diğer Birim Müdürleri Erol Akbaş ve Ersan Özdemir ile bir araya geldi.

Şakalar, firma yetkilileri ile bir süre sohbet ettikten sonra tesis ve tesiste üretilen sim ipliği hakkında bilgiler aldı. İşlerinde kolaylıklar diledi.

Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın Betareks Metalize İplik ve Ambalaj Fabrikasını ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil Altıntaş ve Gerze İlçe Jan.Böl. Komutanı Jan. Teğmen Bekir Doğan eşlik etti.

Yapılan ziyaretle ilgili olarak duygu ve düşüncelerini anlatan Mustafa Kalafat yapılan ziyaretten dolayı teşekkür e derek Betareks Sinop’un en büyük katma değer üreten işletmelerinden biri olduğunu belirterek fabrikamız gerek ülkemizde gerekse de dünyadaki kaliteyi yakalamış alanındaki en büyük sim üreten işletmelerden biridir dedi.

AdminAdmin