Güncel
Giriş Tarihi : 30-01-2019 10:48   Güncelleme : 30-01-2019 11:39

Vali Şakalar Gerze'de Ziyaretlerde Bulundu

Sinop Valisi Köksal Şakalar, Gerze programı kapsamında ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Şakalar Gerze'de Ziyaretlerde Bulundu

Sinop Valisi Köksal Şakalar, ilçemizde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Gerze programı kapsamında bir çok ziyaret gerçekleştiren Vali Şakalar, ilk olarak Gerze Kaymakamı Murat Güven ile kaymakamlık makamında görüşme gerçekleştirdi.

Ardından 10 Temmuz 1987 yılında Siirt Dağyeli Köyü yakınlarında bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada Şehit olan Gerzeli Jandarma Er Ramazan Turan’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Jandarma Er Ramazan Turan’ın ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın sonrasında Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Köksal Şakalar, Şehit Ramazan Turan’a Allah’tan rahmet dileyerek, Devlet olarak şehit ailelerinin her daim yanında olduklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından Vali Şakalar, ilçemizde yapımı devam eden yatırımlarda da incelemelerde bulundu. Gerze Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Gerze Orman İşletme Müdürlüğü, Yeni İdare Binası ve Sosyal Tesisleri ile Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı Yeni Hizmet Binasının inşaatında incelemelerde bulunurken aynı zamanda da inşaatların yapımıyla ilgili yetkililerden bilgi alarak emeği geçen çalışanların hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Daha sonra ilçemizde faaliyet gösteren Saray Tekstil ve Barbaros Motor Firmalarına da ziyaret eden Vali Şakalar, firma sahipleri Fazlı Arat ve Barbaros Özer’den yapılan üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Vali Köksal Şakalar’ın Gerze programına, İlçemiz Kaymakamı Murat Güven’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil Altıntaş ve ilçemiz Müftüsü Bayram Karar eşlik etti.

     

AdminAdmin