Güncel
Giriş Tarihi : 18-08-2012 14:10   Güncelleme : 18-08-2012 14:10

Valimizden Bayram Kutlama Mesajı

Vali Dr. Ahmet Cengiz Bayramlar "sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olur"

Valimizden Bayram Kutlama Mesajı

Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin ailelerini de unutmayacak, onların yanında olacağız.

Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de şükranla selamlıyorum.

Ramazan Bayramı günlerinin Ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine; vesile olmasını diler, tüm Sinoplu hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın, ilimizde kurulu tüm resmi ve sivil kurum mensuplarının ve basın camiasının Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Dr. Ahmet CENGİZ
 Sinop VALİ
AdminAdmin