Güncel
Giriş Tarihi : 14-07-2020 17:25   Güncelleme : 14-07-2020 17:26

“Vatan Size Minnettar”

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı

“Vatan Size Minnettar”

Karadeniz mesajında ; '' 4 yıl önce bugün tarihi destanlarla dolu şanlı ordumuzun içine sızmış eli kanlı hain Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe kalkışması, vatanını can siperane savunan kahraman vatandaşlarımızla bastırılmıştır.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinde parlamenterlerimizin, tüm siyasi partilerin ve halkımızın demokrasiye bağlılıkları doğrultusunda 15 Temmuz 2016’da, FETÖ’ nün anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.

Kurulduğu günden beri türlü baskılara, saldırılara boyun eğmeyen aziz Türk Milleti demokrasisini, anayasal düzene olan bağlılığını, tam bağımsız ve özgür Türkiye idealinden bir an olsun dönmediğini bir kez daha göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'nin dördüncü yıldönümünde aziz şehitlerimiz ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Vatan size minnettar.''
ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin