Güncel
Giriş Tarihi : 23-01-2019 10:25   Güncelleme : 24-01-2019 15:35

Vatandaş İstedi, Başkan BELOVACIKLI Çalışmaları Başlattı

Atatürk mahallesinde bulunan Gönül parkı yenilenme çalışmaları başlatıldı

Vatandaş İstedi, Başkan BELOVACIKLI Çalışmaları Başlattı

2009 yılında ilçemizde 1 adet olan Park sayısını 10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde 33’e yükselten Başkan BELOVACIKLI vatandaşın talebi üzerine Gönül Parkı’nı yeniliyor.

İlçemiz Atatürk Mahallesi’nde bulunan Gönül Parkı’nın çevre düzenlemesi yapılması hususunda mahalle sakinlerinin talebini ileten mahalle muhtarı olan Rıza ÖZTÜRK ile alanı ziyaret eden Başkan BELOVACIKLI,  gerekli incelemeleri yapıp mahalle sakinlerini de dinlemesinin ardından istenilen şekilde çalışmaların başlaması için talimatı verdi.

Bölgede yeni açılan yol içinde çalışmaların en kısa sürede başlayacağını belirten belediye Başkanı BELOVACIKLI konuyla ilgili mahalle sakinlerine yaptığı açıklamada ise; “Geçtiğimiz yıllarda sizlerin isteği üzerine kurduğumuz Park alanı için yine sizlerin isteği üzerine çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda bu bölgede yeni açtığımız yol içinde çalışmalarımızı ne kısa sürede tamamlayacağız.Vatandaşımın isteği benim için emirdir.Hiç şüpheniz olmasın.En kısa sürede bu talebiniz de yerine getirilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak vatandaşımızın taleplerini bir bir yerine getirdiğimiz Gerze’mizde çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, sevgi ve saygılarımızı sunarız. .” şeklinde düşüncelerini aktardı.

AdminAdmin