Güncel
Giriş Tarihi : 26-09-2019 10:05   Güncelleme : 26-09-2019 10:20

Vekilin Evinde Kalbine Ateş Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Sinoplu Şirin Ünal’ın evinde çalışan 23 yaşındaki Nadira Kadirova kalbine isabet eden kurşunla öldü.

Vekilin Evinde Kalbine Ateş Etti

Sinoplu İstanbul Milletvekili Ünal’ın bir yıldır çalışanı olan ve Ünal’ın ruhsatlı silahından çıkan kurşunun kalbine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki Özbek asıllı Nadira Kadirova’nın, olaydan önceki gün Leyla isimli arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesi dikkat çekti.

Arkadaşına “Çok kötü şeyler oluyor ben abimin yüzüne nasıl bakacağım, ölmek istiyorum” dediği öğrenildi.

Ünal, çalışanı Kadirova’nın ölümünden sonra “Yargı sürecinde konuşmak doğru olmaz” açıklamasında bulundu.

Olayla ilgili yazılı açıklama yapan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü “olayla ilgili intihar harici herhangi şüpheli bir durum müşahede edilmemiştir” dedi.

Ağabey Muhammet Ali Kadirova ise kardeşinin ölümü ile ilgili,

“Kardeşimin intihar etmesini gerektirecek herhangi bir durum yoktu. Önümüzdeki günler üniversite sınavı için kursa başlayacaktı. Bildiğimiz kadarıyla Nadira saat 08.48’de milletvekili Ünal’a ait tabancayla kalbine ateş etmiş. Bilkent Hastanesi’ne kaldırılan Nadira kurtarılamadı. Rapora göre 09.50’de ölüm gerçekleşmiş. Kardeşim 4 yıldır Türkiye’de yaşıyordu. Herhangi bir sorunu da yoktu. Bu intihar olayı bizi şaşırttı. Ayrıca Adli Tıp’taki işlemleri milletvekilinin devreye girmesiyle jet hızıyla tamamlandı. Bugün saat 22:00’da cenazesini uçakla ülkemize götüreceğiz” dediği bilgisine ulaşıldı.

AdminAdmin