Güncel
Giriş Tarihi : 11-08-2019 23:37   Güncelleme : 12-08-2019 00:10

Videonu Çek Hediyeni Al

Karayolu Trafik Güvenliği konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması adına Kurban Bayramı dolayısıyla Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik birimleri trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına denetimlere devam ediyor.

Videonu Çek Hediyeni Al

Karayolu Trafik Güvenliği konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla 9 Ağustos 2019’da başlayan Hayatı Korumak İçin Senin De Kemerin Ses Getirsin sloganıyla Kemerin Ses Getirsin isimli ödüllü video yarışması düzenlenledi.

31 Ağustos 2019 gününe kadar devam edecek yarışma, Kurban Bayramı Tatil süresince özellikle çocuklara ve ebeveynlere yönelik farkındalık oluşturulması amaçlandı.

Ülke genelinde 09-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenen yarışmada, trafikte aileleri ile seyahat eden çocuklardan, araç sürücüsü ve diğer yolcuları emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilinçlendirdiği ve bilgilendirdiği görülen videolarını çekerek TrafikEgm twitter adresine kemerin ses getirsin hachtagini etiketleyerek atmaları istendi.

Gönderilen videolardan en çok beğeni alan ilk 100 çocuğa hediyeler verilecek olup, Sinop il ve ilçelerinde de Kurban Bayramı dolayısıyla seyahat eden araç sürücüleri Trafik Bölge Müdürlüğü tarafından yakın temas halinde kontrol edildi.

Trafik Bölge Müdürlüğü Sinop’ta da bu kapsamda, vatandaşlara kazalara karşı tedbirli olmaları ve kara trafiğinde emniyet kemeri takmanın önemini anlatarak seyahat halindeki sürücülere almaları gereken önlemleri söyledikleri bilgisi paylaşıldı.

Küçük dostlarımızla da yakından ilgilenen ve bilgilendiren ekipler bayramlaşarak, bayram hediyeleri verdikleri görüldü.

  

AdminAdmin