Güncel
Giriş Tarihi : 25-12-2018 11:25   Güncelleme : 26-12-2018 15:11

Yaşlı adamın cansız bedenini komşuları buldu

Cansız bedeni komşuları tarafından evinin önünde bulundu

Yaşlı adamın cansız bedenini komşuları buldu

İlçemiz Köşk Caddesi’nde ikamet eden ve 87 yaşında olduğu öğrenilen Bayram Gül’ün cansız bedeni komşuları tarafından evinin önünde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 24 Aralık Pazartesi günü sabah erken saatlerde depo olarak kullandığı evinin giriş katındaki daireden mobilya bir eşyayı kendi imkanlarıyla evinin önüne kadar çıkaran talihsiz yaşlı adamın bir süre sonra fenalaşarak yere yığıldığı öğrenildi. Beton zeminde hareketsiz yatan ve bir süre fark edilmeyen Bayram Gül’ü komşuları görünce hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri, yaşlı adamın nefes almadığını ve nabzının durduğunu fark etti. Kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışılan Bayram Gül, Ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen yaşlı adam kurtarılamadı.

Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Bayram Gül’ün ölüm nedeni henüz netlik kazanmazken kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumduğu tahmin ediliyor.

Eşiyle birlikte yaşayan ve 2 çocuk babası olan Bayram Gül’ün cenazesi, 25 Aralık Salı günü (bugün) Merkez Yeni Cami’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında eski mezarlıkta defnedilecek.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül