Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2012 15:31   Güncelleme : 21-03-2012 15:31

Yay, Hizmet İçi Eğitimi Önemsiyor

Müftülük Yeni Hizmet Binasında İlk Toplantısını Yaptı

Yay, Hizmet İçi Eğitimi Önemsiyor

Gerze İlçe Müftülük Toplantı salonunda gerçekleştirilen Hizmet İçi Eğitim toplantısına Gerze Kaymakamı Metin Kubilay katılarak. Müftü Ömer Yay’ı başarılarından dolayı Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.



Eğitim seminerine katılan İlçe Kaymakamı Metin Kubilay toplantıda yapmış olduğu konuşmada hizmet içi eğitimin önemine, alınan kararlara ve bu kararların uygulanmasındaki hassasiyete değinerek İlçe Müftüsü Ömer Yay ve bütün din hizmetlilerini başarılarından dolayı kutladı.



Kubilay:”Vatandaşlarımızla her zaman beraber ve  birliktesiniz. Birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesinde din görevlisi arkadaşlara düşen görevi en iyi bir şekilde üstlendiklerini ve yerine getirdiklerini görüyorum. Dağıtmış olduğumuz Köy Hizmetleri kitapçığında yapılmış olan hizmetlerde Müftülüğümüzün ve hocalarımızın yardımları ve destekleri göz ardı edilmemiştir. Bir bakıyorsunuz vatandaşlar arasındaki küsleri barıştırmak için orada, bir başka gün nerde muhtaç bir aile varsa oradasınız. 



Vatandaşımızın eğitim seviyesini yükseltmek adına yapmış olduğumuz kampanyalara desteğiniz yine yanımızdaydı. Bundan böyle de destek ve önerilerinizi hep yanımızda görmek istediğimi ifade etmek isterim



Daha önce 12 arkadaşımız başarı belgesi almaya hak kazanmıştı. Bu gidişle başarı belgesi alan arkadaşlarımızın sayısının artacağını görüyorum. Sadece Camii içinde değil, toplumun her alanında  halkımızın acılarının azaltılmasında, sevinçlerinin artmasında sizler varsınız. İnsanlar arasında kurmuş olduğunuz bu gönül köprüsünün daha sağlam ve uzun olmasını diliyorum.” dedi.



İlçe Müftüsü Ömer Yay, Kaymakam Kubilay’dan ikinci Başarı Belgesini aldı.



Müftü Yay’da “ İlçe Müftülüğümüze maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum” diyerek kendisine desteklerinden dolayı bir plaket verdi.



AdminAdmin