Güncel
Giriş Tarihi : 10-06-2015 16:29   Güncelleme : 10-06-2015 18:23

YENİKENT İÇME SUYUNA KAVUŞTU

Yenikent köyünde yaşanan su sıkıntısı yeni yapılan su şebekesi boru hattı ile giderildi.

YENİKENT İÇME SUYUNA KAVUŞTU
 Uzun zamandır Yenikent sakinlerinin sorunları arasında yer alan su sıkıntısı köy muhtarı Hasan Danacı’nın anlatımına göre keten mevkisinden çekilen suyun Çeçe Sultan’a oradan Yenikent’e şebekeye bağlanmasıyla sorun giderilmiş oldu.

Açılışını Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ın Yenikent Cami Hocası Ahmet Göç’ün duaları eşliğinde yaptığı törene; Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında köy muhtarı Hasan Danacı suyun getirilmesinde emeği, katkısı ve yardımları olan Milletvekillerine,Valilere ve Kaymakamlığa teşekkür etti. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere sözü alan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar Yenikent Belediye döneminde de birçok yatırım aldı bu yatırımlar yeterli olmamış olsa dahi belediyenin ardından her türlü hizmet vatandaşa ulaştırılmaya çalışılıyor. Bu suyu tarım sulamada kullanılmaması konusunda da köylüleri uyaran Kaymakam Bayraktar yeni şebeke suyunun Yenikent’li vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerini sonlandırdı.




Seda ŞengülSeda Şengül