Güncel
Giriş Tarihi : 10-01-2019 11:12

Yeşilay Sinop Şubesi Başkanını Seçti

Yeşilay Sinop Şube Başkanlığına Erkal Boz seçildi

Yeşilay Sinop Şubesi Başkanını Seçti

İnsanların hayatını olumsuz yönde etkileyen toplumda yaş fark etmeksizin bunlar ile mücadele etmeyi kendine hedef edinen Yeşilay üyeleri 7 Ocak Pazartesi günü genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Ulusal ve uluslar arası düzeyde alkol, uyuşturucu, kumar, teknoloji bağımlılığı gibi konularda öncü kuruluş olan Türkiye Yeşilay Cemiyetinin 107.Şubesi Sinop seçildi

Kurulda üyeler ise Bekir Gökmen başkanlığında Şükrü Eraltan ve Abdullah Boz’dan oluştu.

Açılış konusmasını gerçekleştiren Erkan Boz; “Yeşilay’ın misyon ve vizyonuna hakim, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk çalışmalarına aktarabilecek bireylerle, bağımlılıkların farkında olan bir neslin yetişmesini hedefleyen siz üyelerimizle öncelikle yarınlarımız olan çocuklarımızı, gençlerimizi ve diğer insanlarımızı korumak için yola çıktık” dedi.

Konuşma sonrasında seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimde Şube Başkanlığına Erkal Boz, Yönetim kurulu üyeliklerine Selma Korkmaz, Mücahit Taha Can, Ufuk Reşit Öztürk, İbrahim Demirci, Cihan Candar, Osman Toprak, Esra Pektaş ve Fatih Kara oy birliği ile getirildi.

AdminAdmin