Güncel
Giriş Tarihi : 27-01-2020 18:06   Güncelleme : 27-01-2020 18:16

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

11 Eylül 2019’da yapımına başlanan doğalgaz çalışmaları tamamlanmasının ardından, bozulan kullanılması zor tüm yolların onarım çalışmaları başlatıldı.

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Oluşan çukurların tabana oturması beklenirken bu süre içinde oluşan çukurlara ince çakıllar döküldü. 2019 yılının projesinde bulunan doğalgaz çalışmaları tamamlanmasının ardından, bir süre sonra da yolların onarımına başlandı.

Bunun yanı sıra Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un, 4 Ocak Cumartesi günü Gerze Belediye Spora düzenlenen destek kahvaltısında belirttiği ve görselini paylaştığı Arnavut kaldırımı çalışmalarına da başlandı.

Hamidiye Mahallesi Hal Caddesinde geçtiğimiz günlerde parke taşları sökülmesinin ardından, Cadde üzerindeki çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Bunların yanı sıra Okullar Caddesinde su borusunda meydana gelen patlama sonrası, belediye personelleri durumu müdahale edip kısa sürede onarım çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Ayrıca Şensoy, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada 2020 yılı içinde 8-10 kilometre daha doğalgaz hattının döşeneceğini duyurdu.

AdminAdmin