Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2018 17:48   Güncelleme : 21-03-2018 18:23

Yol değil sanki patates tarlası

Sarımsak - Çağlayan grup yolu kullanılamaz hale geldi

Yol değil sanki patates tarlası

Nedir bu Sarımsak Köy yolunun şansızlığı?

Yaklaşık üç yıl önce yolun alt yapısı oluşturulmuş, elek altı malzemenin üzerine zift atılmış fakat asfaltlama zamanında yapılamadığı ve yağışların başlaması neticesinde yol o şekilde bırakılmış, bir yıl sonra da tamamlanmıştı. İki yıl önce de Yamacık Köyü ayrımından, Sarımsak Köyü sınırına kadar tamamlanan yol bir önceki yıl  da Çağlayan Köyü'ne kadar  asfaltı yapılmıştı.

Ne yazık ki Sarımsak Çağlayan Grup yolu yapılırken, bir yandan da ormanda kesim ve taşımasını yapan ağır tonajlı araçlar mevcut grup yoluna ciddi anlamda zarar vermiştir.

Yapılmış olan grup yoluna ciddi zarar veren ağır tonajlı kamyonlardan şikayetçi olan ve mevcut grup yolunu kullanan köy sakinleri ve özellikle sürücüler bizlere ulaşarak bu durumdan duydukları sıkıntılarını ve şikayetlerini ilettiler.

Yolun yağışlarla daha da delik deşik olduğunu kaydeden gerek duyarlı köylüler, gerekse de araç sürücüleri zaman zaman oluşan büyük deliklerin içini taş dolduruyoruz, fakat biz hangi birini dolduralım diyerek çukurların araçlarına büyük zarar verdiğini kaydettiler.

Bizler de yollarda oluşan tahribatı bizzat görüntüleyerek buradan yetkililere sesleniyor ve 4 köyün ortaklaşa kullandığı mevcut grup yolunun bir an önce iyileştirilmesi gerektiğini iletiyoruz.

Seda ŞengülSeda Şengül