Güncel
Giriş Tarihi : 07-11-2019 16:52   Güncelleme : 08-11-2019 15:48

Yol Yoldan Çıktı

İlçemiz Hacıselli Köyü Hatipoğlu Mahallesi sakinleri Hasan Kadder Murat Kadder mahallelerinde yaşanan yol sorununa çare bulunmasını istiyor.

Yol Yoldan Çıktı

Evlerine giden yolun yaklaşık olarak bir kilometrelik kısmının yol olmaktan çıktığı, yağmur yağdığında dereye döndüğünü söyleyen köylü sorunlarına çare bulunmasını istedi.

Köylü, evlerine giden yolun bir kilometrelik bölümünde yol ortasında oluşan göçük yüzünden yağmur yağdığında suyun ortada birikip dere gibi aktığını belirtti. Bu sebeple her yağmurda daha da kötüleşen yola araba dahil traktörün dahi giremediği, eve gidip gelirken yaşanan sıkıntıların yanında, köyde okuyan çocukların okula eşekle getirip götürüldüğü belirtilerek, yaşanan mağduriyetin yetkililer tarafından duyulması talebinde bulunuldu.

“Yolumuza greyder girsin düzeltilsin taş dökülsün en azından dere gibi su birikmesin dere gibi yolda yürümek zorunda kalmayalım. Arabanın çıktığı yere kadar gidiyoruz ondan sonrasında ayakkabılarımızı değiştirip evimize kadar bir kilometre yolu yürüyerek gidiyoruz. On hane var burada yaşayan çoğu da yaşlı acil bir durum olsa ne itfaiye ne ambulans hiçbir şekilde araba giremez yola. Okula giden öğrenci için servis de giremiyor mecbur ya kucağımızda ya da eşekle getirip götürüyoruz. Yıl 2019 Allah aşkına bu olacak iş mi? Yolumuz düzeltilsin bizde artık rahat edelim” diyen köy sakinlerinden Hasan Kadder, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

hakan akbaşhakan akbaş