Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2017 16:45   Güncelleme : 25-11-2017 14:12

Yüksek, Ziraat Odası'na Yardım Eli Uzattı

Gerze Ziraat Odası, merkeze olan 62 bin lira borcundan dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı’nın muhtarlara verdiği yemekte Ziraat Odası Başkanı Ahmet Tiryaki tarafından dile getirilen borcun kapanması yönünde Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek destek olacağını belirtti

Yüksek, Ziraat Odası'na Yardım Eli Uzattı

Gerze Ziraat Odası, merkeze olan 62 bin lira borcundan dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı’nın muhtarlara verdiği yemekte Ziraat Odası Başkanı Ahmet Tiryaki tarafından dile getirilen borcun kapanması yönünde Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek destek olacağını belirtti.

Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı’na atanan Tahsin Bayrak tarafından muhtarlarla tanışma yemeği düzenlenirken, neredeyse bütün muhtarlar yeni yönetimi kutlamak için Orta Çay Bahçesi’ne geldi. Birçok muhtar sorunlarını dile getirirken, en dikkat çekici istek ise Yaykıl Köyü Muhtarı Tiryaki’den geldi.

Yıllardır Ziraat Odası Başkanlığı da yapan Tiryaki, çiftçilerden ödeme alınamamasından kaynaklanan borçların birikerek 62 bin liraya ulaştığını ve bu paranın yılsonuna kadar ödenemezse Gerze Ziraat Odası’nın kapatılabileceği ihtimalinin olabileceğini söyledi. Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak ve Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek konunun çözümü için bir an önce harekete geçeceklerini bildirdiler

Ziraat Odası’nın kapanmasının büyük bir ayıp olacağını dile getiren Yüksek, Gerze’deki zengin insanlara yüklendi. Gerze’de ikamet eden zengin kişilerin bu borcu üstlenmeleri gerektiğini dile getiren İş Adamı, Gerze Belediyesi’nin de bu soruna el atması gerektiğine vurgu yaptı.

Hiç kimse yardım etmezse, bu borcun kendisi girişimleriyle kapatılacağının altını çizen Yüksek, Gerze için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Ziraat Odası’nın kapatılmayacağına güvence verdi.

Haber: Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş