Güncel
Giriş Tarihi : 09-04-2018 10:09   Güncelleme : 09-04-2018 10:23

Yüksekokul da Kadro Sevinci

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda sürekli işçi kadrosuna geçmeye hak kazanan personeller için kutlama programı düzenlendi

Yüksekokul da Kadro Sevinci

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda sürekli işçi kadrosuna geçmeye hak kazanan personeller için kutlama programı düzenlendi.

Yüksekokul'un toplantı salonunda düzenlenen kutlamaya; Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Sedat İpar, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Keskin, Öğr. Gör. Ahmet Karaoğlu, Yüksekokul Sekreteri Sema Demir ve kadroya geçiş heyecanı yaşayan personeller katıldılar.

3 aylık süreci başarıyla tamamlayan personeller kadro sevincini pasta keserek kutladılar. Pastayı, kadroya geçmeye hak kazanan personeller adına Gülsen İnce, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Sedat İpar ile birlikte kesti.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Sedat İpar, kadroya geçen personelin heyecanına ve sevincine ortak olduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Aralık’ta verdiği müjde ile başlayan taşerondan sürekli işçi kadrosuna geçiş süreci, 2 Ocak 2018 tarihinde açıklanan başvuru takvimi ile başlamıştı. 90 günlük bir sürecin ardından ülkemiz genelinde olduğu gibi üniversitemiz bünyesinde de istihdam edilen birçok işçi kadro güvencesine sahip oldu. Üniversitemiz genelinde 256 personelimiz sürekli işçi kadrosuna geçerken, Gerze Meslek Yüksekokulumuzda ise 14 personelimiz bu haktan yararlandı. Personelimizin bu heyecanını ve sevincini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. İşçilerimize bu mutluluğu yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na ve ilgili yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül