Güncel
Giriş Tarihi : 21-10-2016 10:33   Güncelleme : 21-10-2016 10:38

Zabıta Ekiplerinden Denetim!

Gerze Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçemizdeki kasapları denetleyerek etlerdeki damga, İş yerinin sağlık açısından temizliği ve yangın tüpü kontrollerini yaptı

Zabıta Ekiplerinden Denetim!
     İlçemizde Kasaplık mesleğini icra eden işyerlerine ziyaretlerde bulunan Gerze Belediyesi Zabıta ekipleri,Etlerdeki damga, İş yerinin sağlık açısından temizliği ve yangın tüpü kontrollerini gerçekleştirdi.

Prosedüre uygun olmayan konularda esnafa gerekli işlemleri yapan ekipler ani denetimlerinin devam edeceğini, vatandaş sağlığının her şeyden önce geldiğini belirttiler. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “ Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamaktır. Bugün de yaptığımız denetimler neticesinde sağlık koşullarına uymayan işyerlerine cezai müeyyide uygulandı. Ama genel anlamda bölgede bulunan işyerlerinin temizlik ve hijyen koşullarına uydukları da görüldü. Bu da bizi mutlu etti. Bu konularla ilgili bizlere ulaşacak olan vatandaşlarımızın şikayetleri de anında takip edilecek ve gerekli işlemler başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

Seda ŞengülSeda Şengül