Güncel
Giriş Tarihi : 17-04-2020 15:21   Güncelleme : 17-04-2020 16:01

"Zabıta ve Temizlik Görevlileri de İkramiyeden Faydalansın"

CHP Sinop Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz zabıta ve temizlik personellerinin de verilecek ikramiyeden faydalanması gerektiğini ifade etti.

"Zabıta ve Temizlik Görevlileri de İkramiyeden Faydalansın"


Emniyet Hizmetleri Sınıfı ve Jandarma Hizmetleri Sınıfı Kamu görevlilerine ikramiye verilmesini içeren 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclise sunuldu.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ''Korona virüs ile milletçe mücadele ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere; huzuru ve asayişi temin eden kolluk kuvvetlerimiz polisimiz jandarmamız zabıtalarımız ve halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden temizlik çalışması yürüten temizlik personellerimiz hizmet veriyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunulan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında sunulan Kanun Teklifi içeriğinde emniyet ve jandarma personelimize iki maaş ikramiye verilmesi hususu geçiyor. Onların emeğinin yanında mesai mefhumu gözetmeden çalışan bir diğer kolluk kuvvetimiz zabıtalarımız, sokaklarımızı caddelerimizi bizim sağlığımız için gece gündüz temizleyen temizlik görevlilerimizin hiç mi değeri yok?

Zabıta da temizlik görevlilerimiz de milletimiz için canlarını ortaya koyarak çalışıyor. Bu yanlıştan dönülmeli ve kanun teklifi içeriğine zabıtalarımız ve temizlik görevlilerimiz de dâhil edilmelidir. Bu ikramiyeden yararlanmalıdırlar. Koronavirüs ile verilen mücadelede onların emeği büyük.'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin