Köşe Yazarları
Giriş Tarihi : 18-03-2012 20:37   Güncelleme : 18-03-2012 20:37

Bu Böyle Olmadı...

Bu Böyle Olmadı...

Geçen günlerde Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yapmış olduğu bir basın açıklamasında “Bu Kadar Hizmetten Sonra Bana Laf Söyleyeni Allah Çarpar” sözü üzerine Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Sadık Zor ve Feyzullah Akça basına bir açıklama yaparak; Gerze Belediyesine:

Kültür Parkı için 50 Bin TL,

Parke ve Kilit Taş alımı için 30 Bin TL,

Belediye Sineması (Kültür ve Sanat Merkezi )  için 135 Bin TL,

Gerze Belediyesine sıfır Km. bir Çöp Kamyonu,

Özel idareden Gerze Belediyesine Greyder Tahsis ettirdik.” diyerek açıklama yapmışlardır.

Başkan, “Benim Hakkımda Konuşanı Allah Çarpar” diyor.

Diğerleri “Biz Gerze’ye Şu Kadar Para Aktarttık, Tabiî ki Bunun Hesabını Soracağız” diyorlar.

Doğrudur yanlıştır biz orasını bilemeyiz. Fakat belediye sinemasının tadilatı için 130 bin TL para aktarılan bir sinema veya Kültür Salonu 18 Mart Çanakkale Zaferinin anma programında soğuktan buz kesiyorsa, insanlar üşüyorsa ben bunun neden olduğunu sormak isterim.

250 kişilik salonda sadece protokolün ısınması için  önlerine bir UFO konulmasının yanı sıra  programa gelen diğer katılımcıların, misafirlerin UFO’dan nasibini alamamaları üşümeleri ve ayrıca bu durumun düşünülmemesi programa katılanlar tarafından yadırgandı.

Program sırasında başta Şehit yakınları ve Gazilerimiz, öğrencilerimiz koskoca salonda soğuktan titremeleri bu günün anlam ve önemine gölge düşürmüştür.

Duvarlardaki klimalar çalışıyordu, çalışmıyordu, ısıtıyordu veya ısıtmıyordu,  şu an itibarıyla pek bir önem arz etmiyor. Eğer Gerze Belediyesine bu para Belediye Kültür Merkezinin yapılması için yakın bir tarihte verilmiş ve burası hala düzgün çalışmıyorsa bir yerlerde yanlışlık var demektir.

Ben sorumlu bir gazeteci olarak yetkililere şunları sormak istiyorum…

 1-      Perşembenin geleceği nasıl ki Çarşamba’dan belli oluyorsa 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma programının burada yapılacağı bilinmiyor muydu? Neden bu tarihe kadar bu bozuk cihazlar yaptırılmadı?

 2-      Şayet cihazlar bozuksa, Şehit yakınları, gaziler, öğrenciler orada üşürken sizlerin önünde UFO olması şık oldu mu?  

Eğer siz oldu diyorsanız benim söyleyecek hiçbir sözüm yok...

AdminAdmin