Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 05-08-2019 15:01   Güncelleme : 05-08-2019 17:09

4 Günde 46 Bin İzleyici

OrFe organizasyon tarafından düzenlenen KuzeyFest Dört Günde 46 Bin izleyici kitlesine ulaştı

4 Günde 46 Bin İzleyici

Sinop’ta ilk kez düzenlenen katılımcı oranı oldukça yüksek olan KuzeyFest, herhangi bir sorun yaşanmadan sona erdi.

Dört günde ortalama 46.000 kişinin katıldığı belirlenen festivalde, birçok farklı katılımcı kitlesinin olması ve bu farklılıklara rağmen herkesin gönül rahatlığıyla eğlendiği etkinlikte, tatsızlık yaşanmadan sona ermesi dikkat çekti.

Festival süresi boyunca kayıtlı profesyonel 120 kişilik güvenlik ekibinin yanı sıra organizasyon şirketinden görev alan güvenlik görevlileriyle birlikte 150 kişinin güvenlik önlemi aldığı festivalde rahatsızlık veren herhangi bir olay yaşanmadığını, sorun oluşabilecek durumlarda anında müdahale edildiği yetkililer tarafından belirtildi.

Festivalin son gününde finalde sahne alan Edis’in performansında binlerce kişi aynı anda şarkılar söyleyerek dans etti. Son sahne performansının ardından biten konser çıkışında izdiham yaşanmaması adına alanda bulunan tüm kolluk kuvvetli görev başındaydı.

Organizasyonu yapan şirket yönetiminde bulunan Özkan Akkuş, “organizasyonu düzenleyenler olarak ve gelen tüm ekiplerle birlikte katılan herkes de oldukça memnundu. İlk kez gelmiş olmamıza rağmen Sinop bizi çok güzel karşıladı, beklentileri karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, davetimize katılan sanatçılara ve tüm dinleyiciye çok teşekkür ederiz. Her şey çok güzeldi” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

hakan akbaşhakan akbaş