Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 23-12-2014 12:32   Güncelleme : 23-12-2014 14:00

Feshane'de Gerze Rüzgarı

Sinop Tanıtım Günlerinde Gerze Rüzgarı

Feshane'de Gerze Rüzgarı
 11-14 Kasım tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapılan Sinop Tanıtım günlerinin 3. Gününde Gerze ve Dikmen ilçelerinin ortaklaşa düzenlediği program büyük beğeni topladı.

 

Gerze Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan ürünler genç manken kızlarımız  tarafından başarılı bir şekilde sunulurken, defile gelen ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Genç kızlarımızın podyumda sergilemiş oldukları gelinlik ve özel çalışmaların sunumunun ardından Gerzeli sanatçılarımızın seslendirmiş olduğu birbirinden güzel haraketli parçalar ise izleyicileri çoşturdu.

Sunumunu Barbaros Baltacı'nın yaptığı Gerze - Dikmen gününe; Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Dikmen Kaymakamı Soner Özer, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu, Tapu Kadostro Müdürü İhsan Sandıkçı, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Yedaş Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar, Halkbankası Gerze Şubesi Müdürü Mustafa Kartal ve çok sayıda hemşerimizin izlemiş olduğu program sonunda protokol üyelerinin müziğin ritmiyle oynaması ise herkesin beğenisini topladı.

 

Tanıtım günlerine gelen ziyaretçilerin Gerze standında HEM’in ürünlerinden, Gerze Belediyesinin hazırlattırmış olduğu maskot Hacıkadı horozuna , Yelda Özdemir’in girişimleriyle hayat bulan geleneksel helvamızın ayrı bir damak tadı olarak sunulmasına, gerekse de ilçemizde Adnan Karagülle tarafından el emeğiyle yapılan ağaç oyuncak ürünlerinden nokul ve Gerze pidemize kadar her türlü ürünümüz Gerze standına olan ilgiyi bir kez daha artırdı.

hakan akbaşhakan akbaş