Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 11-01-2018 16:23   Güncelleme : 15-01-2018 01:19

Gerze’de Yeşilçam Rüzgarı

Yeşilçam Sinemasının usta sanatçısı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in yönetmenliğini yaptığı “Ne Sihirdir Ne Keramet” adlı gösteri Sedat Işıdı Kültür Merkezinde miniklerle buluştu

Gerze’de Yeşilçam Rüzgarı

Yeşilçam Sinemasının usta sanatçısı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in yönetmenliğini yaptığı “Ne Sihirdir Ne Keramet” adlı gösteri ilçemizde büyük ilgiyle takip edildi.

Sedat Işıdı Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen gösteri iki seans olarak perdelenirken Belediye Başkanı Osman Belovacıklı torunları ile birlikte gösteriyi izledi. İlizyonist Turgay’ın sergilediği sihirbazlık gösterileriyle minikler gönüllerince eğlenirken, Kültür ve Sanat Merkezi çocukların gülücükleriyle yankılandı.

Etkinlikte birbirinden güzel sihirbazlık numaraları sergilenirken aynı zamanda miniklere hayatla ilgili öğüt verici konulardan da bahsedildi.

Gösterinin sonunda Usta Sanatçı Şişko Nuri çocukların alkışları eşliğinde sahneye çıkarken şu dizeleri miniklerle paylaştı;

“Yaşıyorsak eğer bu dünyada,
Yaşayalım, hep bir arada..
Yaşayalım ama; sevgi ile, erdem ile,
Onurla.”

Gerçekleşen gösteri bu şekilde sona ererken katılan okulların öğretmenleri bu tip organizasyonlarla minikleri buluşturduğu için Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkürlerini ilettiler.

Belediye'den yapılan açıklamada; ''Belediye Başkanlığı olarak her zaman çocuklarımızın gülümsemesini her şeyden üstün tuttuğumuz anlayışla onları güldürmeye devam edeceğimizi bildirir, saygılar sunarız'' denildi.

Seda ŞengülSeda Şengül