Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 04-01-2018 10:31   Güncelleme : 04-01-2018 10:40

Hababam Sınıfı Oyuncularıyla Sinema Açılışı

Sinop'ta geçtiğimiz Kasım ayında hizmet vermeye başlayan CINE1CAN Sinema Salonunun resmi açılışı 3 Ocak Çarşamba günü Hababam Sınıfı Oyuncularının katılımıyla yapıldı

Hababam Sınıfı Oyuncularıyla Sinema Açılışı

Sinop'ta geçtiğimiz Kasım ayında hizmet vermeye başlayan CINE1CAN Sinema Salonunun resmi açılışı 3 Ocak Çarşamba günü Hababam Sınıfı oyuncularının katılımıyla yapıldı.

Yoğun bir katılımın gözlendiği açılışa Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül  “Hababam Sınıfı” efsaneleri Ercan Gezmiş, Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve çok sayıda Sinoplu vatandaş katıldı.

Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır sinemanın Sinop için öneminden bahsetti. Tanışır yaptığı açıklamada, “İlimizin kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacak Cıne1can Sineması’nın hayırlı olmasını diliyorum. Çocukluğumuzdan beri keyifle izlediğimiz Türk sinemasının unutulmaz eseri Hababam Sınıfı’nın efsane oyuncularını ilimizde görmekten duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Programın hayırlı geçmesini diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Cıne1can sinema işletmecisi Serkan Bircan yaptığı açıklamada, “Bu mutlu günümüzde burada olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Hayırlı olsun diyoruz, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Serkan Bircan tarafından Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Ercan Gezmiş, Teoman Ayık, Ahmet Arıman ve Tuncay Akça’ya günün anısına plaket takdim edildi.

Kaynak Vitrin Haber

Seda ŞengülSeda Şengül