Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 04-06-2018 12:45

Halk oyunları gösterisi coşkuyla sona erdi

İzleyicilerin de sık sık oynayıp katılım gösterdiği yüzlerce insanın akın ettiği program alkışla başlayıp alkışla bitti.

Halk oyunları gösterisi coşkuyla sona erdi

Gerze Belediyesi Konservatuarı bünyesinde kurulan halk oyunları topluluğun gösterimine başta Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı olmak üzere çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Vatandaşlarımızın da müziğin ritmiyle yerinde duramayıp sık sık oynadığı gösteriler büyük beğeni topladı.

Festival alanında düzenlenen halk oyunları gösterisinin sonunda sahneye davet edilen başkan Belovacıklı “Her şeyden önce bu alın teri ve emek için sizlerden ekibimize alkış istiyorum.

Gerze Belediyesi Konservatuarı bünyesinde kurduğumuz bu toplulukların en önemli özelliği ise yer alan kişilerin tamamının Gerzeli olması. Hemşerilerimizin böyle etkinliklerde yer alması bizler için mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Ben öğretmenlerime sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Gerze’ye ve bizlere büyük ivme kazandırdılar. Gördüğünüz üzere bu soğuk havaya rağmen program bitene kadar Festival Alanı dolu kaldı. Bunu başaran ekiplerimize teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum.” Dedi.

Gerze Belediyesi yetkilileri Gerze Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinliklerinin 8-9 Haziran tarihlerinde de gösterilerine devam edeceği duyuruldu.

hakan akbaşhakan akbaş