Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 21-02-2015 20:46   Güncelleme : 21-02-2015 19:13

Minik Yetenekler Tam Not Aldı

Gerze Belediyesi Konservatuvarı tarafından organize edilen "Her Çocuk Özeldir" isimli çocuk konseri büyük bir beğeni topladı.

Minik Yetenekler Tam Not Aldı
 Gerze'de ilk kez düzenlenen “Her Çocuk Özeldir” isimli konserde sahnede bu defa büyükler değil çocuklar ter döktü. Miniklerin seslendirdiği eserlere katılan konuklar da büyük bir coşkuyla eşlik ederken, programda Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Özgür Tokgöz’de hazır bulundu



Sırayla mikrofon başına geçerek, yöresel türküleri seslendiren minikler, katılanlardan tam not aldı. Gerze Belediyesi Konservatuarı tarafından organize edilen çocuk korosu konserine her yaştan Gerzelinin katıldığı gözlemlenirken, bu tip konserlerin artık sıkça tekrarlanacağı öğrenildi.


Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise, Her Çocuğun Özel olduğunu ve bu akşam minik çocukların sergilemiş olduğu gösterinin geleceğe yönelik umutlarını yeşerttiğini belirterek, çocuklara ve koro ekibine teşekkür etti.




AdminAdmin