Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 02-05-2019 23:32   Güncelleme : 03-05-2019 00:32

Şensoy, Sinop Protokolünü Davet Etti

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy Sinop Protokolünü "Baharla Dile düşen Şarkılar " Konserine Davet Etti

Şensoy, Sinop Protokolünü Davet Etti

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30 da Sedat Işıdı Kültür Merkezinde yapılacak olan konser ile ilgili Sinop Protokolüne davetiyelerini bizzat elden teslim etti.

Gerze Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun geleneksel hale dönüştürdüğü “Baharla Dile düşen Şarkılar” isimli konseriyle alakalı olarak Sinop Valisi, İl Alay Komutanı, Sinop Üniversitesi Rektörü, İl Genel

Meclis Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı’na davetiyelerini teslim etti.

Şensoy, Sanatın evrensel bir dili olduğunu belirterek, halkımızı bu güzel etkinliğimize bekliyoruz. Bizlerde bu kapsamda Belediyemiz TSM sanatçılarından Ecz. Ata Ünlü ile birlikte başta Sn. Valimiz Köksal Şakalar bey olmak üzere, Sinop İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun bey ziyaret ettik, ve davetiyelerin elden teslim ettik, dedi.

Şensoy ve Ünlü yapılan ziyaretlerde Gerze Belediyesi Korosu ve eserleriyle ilgili bilgi aktardı. Bu çalışmaların önümüzdeki dönemde daha da çeşitlendirilerek sürdürüleceği bilgisini verdi.

hakan akbaşhakan akbaş