Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 19-02-2020 17:20   Güncelleme : 19-02-2020 17:28

Ulusal Macera Turizm Fuarında Gerzeyi Temsil Etti

KUZKA İstanbul 2. Ulusal Adventure Turizm Fuarına Gerze temsilcisi olarak Birol Sazak katıldı.

Ulusal Macera Turizm Fuarında Gerzeyi Temsil Etti

Kastamonu Sinop ve Çankırı’da proje faaliyetleri sürdüren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 12 – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılan İstanbul 2. Ulusal Advanture Turizm Fuarına katıldı.

KUZKA maceraya katıl projesi kapsamında Kastamonu, Sinop ve Çankırı doğa ve turizm alanlarında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, otel işletmecileri ve temsilcileri, Küre Dağları Orman Milli Parklar, belediyeler ve turizm işletmeleri ile temsilcileri fuara paydaş olarak katılım sağladılar.

Fuarda KUZKA paydaşları kendi alanlarında, bölgelerinin özelliklerini misafirlere tanıttılar.

İlçemizden de KUZKA paydaşı olarak, Gerze Dağcılık Kulübü temsilcisi Birol Sazak katıldı.

Fuarda ilçemizi en güzel şekilde tanıtan Sazak; “Sinop Belediyesinden bir temsilci arkadaş ve Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü temsilcisi olarak KUZKA paydaşı olarak yerimizi aldık. Ben özellikle Gerze’de gezip görülecek yerleri ile muhteşem Gerze doğasını, Yelkentepe yamaç paraşütü alanımızı, Sorkun Saklıköy Kanyonu, Takım Şelalelerin, Muhteşem Şan Kayasını tanıtıp bilgi verdim. Bölgemizin doğa turizmi için daha çok tanıtılmaya ihtiyacı var. Bu kapsamda turizm yatırımcılarına projelerle ulaşmamız gerek” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin