Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 11-07-2019 17:38   Güncelleme : 11-07-2019 18:02

Ümit Besen&Pamela Konseri İptal Edildi

Fantazi müziğin önde gelen sesleri Ümit Besen ve modern müziğin güçlü sesi Pamela'nın Sinop Tarihi Cezaaevinde 12 Temmuz 2019 Cuma 21:30 yapılacak konserin iptali bilgisi kafaları karıştırdı

Ümit Besen&Pamela Konseri İptal Edildi

 “Türkiye’nin en önemli turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sinop’un  tarihi ve kültürel mirası olan Sinop Tarihi Cezaevinin tanıtımı için mega kentleri kıskandıracak bir konser furyasını başlatılıyor” sloganıyla yapılan Ümit Besen ve Pamela konseriyle ilgili alınan son dakika bilgisi kafaları karıştırdı.

Sinop’ta bir müzik ve organizasyon firması tarafından Sinop Tarihi Cezaevinde düzenlenmek istenen konser alanı ile ilgili Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu (Anıtlar Kurulu) tarafından böyle bir izinin verilmediği kaydedildi.

Sinop İl Kültür Turizm Müdürü, konser yapılmak istenen Sinop Tarihi Cezaevi için “böyle bir konser yapılmak isteniyorsa öncelikle burada oluşturulmak istenen platform ve oluşumla alakalı bizlere daha önceden organizasyonla ilgili proje sunulması gerekir. Bu müracaatın ardından proje, Anıtlar kuruluna sunularak izin belgesi alınır. Şu ana kadar bize herhangi bir müracaat gelmedi ve organizasyonu yapan firma ile herhangi bir sözleşme protokolü yapmadık” diyerek 12 Temmuz 2019 Cuma akşamı 21:30’da gerçekleştirilmek istenen konserin yapılmayacağını belirtti.

Ümit Besen ve Pamela’nın resmi instagram hesaplarından konser afişlerini günler önce paylaştığı ve bir çok ulusal haber sitesinde de konser haberinin yayınlandığı halde saatler kala iptal kararının gündeme gelmesi kafa karışıklığına sebep olurken sanatçı hayranlarını üzüntüye boğdu.

AdminAdmin