Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 23-06-2019 18:38   Güncelleme : 23-06-2019 20:30

Yaz Konseri Büyük Beğeni Topladı

Gerze Belediyesi Konervatuarı Türk Halk Müziği Korosu gerçekleştirdiği Yaz Konseri’yle gönülleri bir kez daha feth etti.

Yaz Konseri Büyük Beğeni Topladı

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu “Yaz Konseri” ile gönülleri bir kez daha feth etti.

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Belediye Meclis Üyeleri Alaattin Baş, Ahmet Kalfaoğlu Ve Mustafa Doruk’un yanı sıra konsere vatandaşların ilgisi yoğun olurken, koro seslendirdiği eserlerle dinleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı.

Koro şefliğini Nusret Semih Beşcanlar’ın yaptığı Türk Halk Müziği Korosunda sanatçılar sergilediği performansla izleyicilerden sık sık alkış toplarken, yakın zamanda Single Albümüyle müzikseverlerin karşısında olacak olan Koro Üyesi Muhammet Şentürk sergilediği performansın ardından izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin en anlamlı dakikalarının yaşandığı diğer durum ise Zuhal & Mithat Tuzcuoğlu çiftinin düet seslendirdiği “Ah Le Yar Yar” türküsü oldu. Bu anlamlı eser gerek türkü esnasında gerekse sonrasında izleyiciler tarafından alkışlanırken, konser programı eğlenceli ve hareketli şekilde sona erdi.

Konserin sonunda sahneye davet edilen Başkan Şensoy koro üyelerini tebrik ederken Konservatuar bünyesinde ki programların yaz tatili sonunda devam edeceğini belirtti.

Program, Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un çiçek takdiminin ardından protokol üyelerinin koro ile çekildiği hatıra fotoğrafının ile sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş