Röportajlar
Giriş Tarihi : 04-01-2012 16:57   Güncelleme : 04-01-2012 16:57

Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kubilay, Karlı TOBB. İlköğretim Okulunda

Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Karlı TOBB. İlköğretim Okulunda

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay Karlı TOBB İlköğretim Okulunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce gerçekleştirilen renk boyama kursunun çalışmalarını yakinen inceledi.  Ve aynı zamanda 2011 yılı küçük onarımı yerinde gözlemek amacıyla Karlı T.O.B.B İlk Öğretim okulunu ziyaret etti.







Kaymakam Kubilay yapmış olduğu ziyarette kurslarla ilgili olarak şunları  söyledi.:

Geçen sene 500 kursun olduğunu, bugünden itibaren bu kursların sayısının754’ü bulduğunu, bu kurslarda 10799 kişiye yer verildiğini; 6853 bayan, 3926 sının ise erkek olduğunu açıkladı.






Kurslar ve kursiyer sayıları gösteriyor ki Gerze Kaymakamlığı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi  işbirliğince çok büyük başarılara imza attık.”dedi.

Kubilay, Bunun yanı sıra yeni açılacak olan Avcılık, Arı Yetiştiriciliği, Greyder kursu, Kalorifer Ateşçiliği, Boyama, Çocuk Bakımı, İş Güvenliği  ve bunun gibi mesleki teknik kursları açmaya devam edeceklerini, her şeyin vatandaşlarımız için olduğunu kaydetti.












Kaymakam Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'e, Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici'ye ve HEM Müdür Yardımcısı Nazım Aksu'ya Başarı Belgesi verdi.




























AdminAdmin