Röportajlar
Giriş Tarihi : 23-02-2012 14:00   Güncelleme : 23-02-2012 14:00

Hibe Mekanizmaları ve Proje Döngüsü

Kuzka, Proje Hazırlamada Kapasite Artırılması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Hibe Mekanizmaları ve Proje Döngüsü

Hibe Mekanizmaları ve Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi Toplantıya Gerze İlçe Tarım Müdürlüğü Mühendisleride İştirak Etti.

Bölgemizde faaliyet gösteren kurumların proje hazırlama kapasitelerinin artırılması amacıyla Kuzka (Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı) tarafından Sinop Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline yönelik “Hibe Mekanizmaları ve Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi”  İl Müdürlüğü toplantı salonunda verildi.

İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen ve ilçelerde görevli 45 personelin 3 gün süren eğitim toplantısının açılışına Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Sinop Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erol Saraçoğulları ve Ajans Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen’ in katılarak görüş alış verişinde bulunduğu kaydedildi.

Ajansın Program Yönetimi Birimi uzmanları Halil İbrahim Kırlı ve Hüseyin İlker Sütçü tarafından gerçekleştirilen eğitim boyunca katılımcılara “Ajans, Avrupa Birliği ve diğer fon sağlayıcı ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların hibe mekanizmaları ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın yapısı, faaliyetleri ve destekleri hakkında bilgiler verildiği, eğitim içeriğinde katılımcılara temel bir proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı eğitimi verilerek, bir başvuru formunun nasıl doldurulacağı uygulamalı olarak gösterildiği” Kuzka tarafından bildirildi.

AdminAdmin