Röportajlar
Giriş Tarihi : 11-01-2012 11:09   Güncelleme : 11-01-2012 11:09

Organize Sayaninin Yeni Yönetimi Oluştu

OSB Yeni Yönetimi ve Müteşebbis Heyeti Belli oldu

Organize Sayaninin Yeni Yönetimi Oluştu
Sinop Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2 yıl görev yapacak olan müteşebbis heyeti ile yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendi.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz başkanlığında oluşan müteşebbis heyet asıl üyeleri şöyle; "Fuat Aydın (başkan vekili), Orhan Alpay, Mehmet Demircan, Erkan Örnek, Teyfik Maviş, Cumhur Kurt, Güryay Güzel, Mustafa Demirel, Erol Derici, Yalçın Özcan, Timur Aydemir, Kurtuluş Kaya, Candan Coşkunarslan ve Barış Mert" Bu arada yeni oluşan müteşebbis heyet kendi arasında, Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz başkanlığında ki yeni yönetim kurulu üyelerini de belirledi.

Yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; "Erol Derici (başkan yardımcısı), Güryay Güzel, Mustafa Demirel ve Kurtuluş Kaya". Mehmet Demircan ile Yalçın Özcan'da denetim kurulu asil üyeliğine seçildi. Sinop OSB'de yüzde 55'lik katılma payı sahibi olan İl Özel İdaresi'ni 8 üye temsil ederken, yüzde 45'lik katılma payı ile de Sinop Ticaret ve Sanayi Odası 7 üyeyle temsil ediliyor. Böylece müteşebbis heyet bu iki pay sahibi kurumun temsil ettiği 15 üyeden oluşuyor.

Kaynak: Vitrinhaber
AdminAdmin