Sağlık
Giriş Tarihi : 05-02-2018 21:05   Güncelleme : 05-02-2018 21:46

Ağrı Polikliniği Hizmet Vermeye Başladı

Gerze Devlet Hastanesi Ağrı Ünitesi Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Ağrı Polikliniği Hizmet Vermeye Başladı

Gerze Devlet Hastanesi’nde Anestezi Uzmanı Dr. Ayşegül Çınaroğlu Ağrı Polikliniğinde de hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

İlçemiz nüfusunun her geçen gün artması ve buna paralel yaş ortalamalarında ki yükseklik, bölgemizdeki iklimsel özellikler peş peşe sıralandığında oluşan romatizmal hastalıkların da fazlaca görülmesi ve buralarda yaşanabilecek sıkıntıların daha çabuk aşılabilmesi noktasında Gerze Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan poliklinik hastanemizin en büyük eksikliklerden de birini gidermiş oldu.

Dr Ayşegül Çınaroğlu; uzun süreli eklem ağrıları, diz, omuz kireçlenmeleri ve halk arasında kuluç olarak nitelendirilen ağrıların tedavisi, bel fıtığı ağrılarında medikal yada girişimsel işlemleri gerçekleştirdiklerini dile getirerek, bu şikayetlerden dolayı gelen hastaları poliklinik veya Ameliyathane ortamında işlem uyguladıklarını belirtti.

Tedavi sürelerinin 3 ile 6 ay arasında değiştiğini ifade eden uzmanımız her yaş (erişkin) grubuna (ameliyatı kaldıramayacak yaş grubundakilere de) bu tedavinin uygulanabildiğini söyledi.

Çınaroğlu, kas ve iskelet sistemini ilgilendiren akut ve kronik hastalıkların artışıyla, ağrıyı yok etme seviyesine getirmek, hareketi en üst düzeye çıkarmak, dolayısıyla, sakatlık ve engelliliği önleyip, bireyi toplumda olabilecek en bağımsız seviyeye getirerek onların yaşam kalitesini yükseltmektir, dedi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Ayşegül Çınaroğlu yine aynı fakültede Anesteziyoloji ve Reanimasyon üzerine uzmanlığını tamamladığını kaydetti.

İlk olarak Ocak 2017 tarihinde Gerze Devlet Hastanesi bünyesinde çalışmaya başlayan Çınaroğlu, daha sonra geçici olarak Sinop Devlet Hastanesine görevlendirilmiş, Ocak 2018'de ise tekrar Gerze Devlet Hastanesindeki görevine iade edilmiştir.

Uzman Doktorumuz Ayşegül Çınaroğlu ile ilgili haberlere fotoğraların üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz

hakan akbaşhakan akbaş