Sağlık
Giriş Tarihi : 24-08-2012 08:38   Güncelleme : 24-08-2012 08:38

Bugün Sünnet, Yarın Oyun

Çakır, Gerze Devlet Hastanesinde Başarılı Ameliyatlara İmza Atıyor

Bugün Sünnet, Yarın Oyun

Gerze Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Ünitesi Uzman Dr. Affan Çakır ve Ameliyathane ekibiyle başarılı ameliyatlara imza atmaya devam ediyor.


Genel Cerrah Uzm. Dr. Affan Çakır’ı ziyaret ederek yaptıkları ameliyat ve çalışmalarla ilgili siz değerli okurlarımız adına bilgiler aldık.



Çakır, Gerze Devlet Hastanesinde Genel Anestezi altında Guatr, Fıtık, Kıl dönmesi, AnalFissür (Yırtık), Apantisit, Mide Perforasyon, lokal anestezi ile nevüs çıkartılması, et benlerinin çıkarılması, abse Venüs yapılması, yabancı cisim çıkarılması gibi her türlü cerrahi işlemleri gerçekleştirdiklerini kaydederek, ameliyatla alınan parçaların ise daha sonra Sinop Atatürk Hastanesi Patoloji Laboratuarına gönderilerek elde edilen sonuçların kişiye bildirildiğini ifade etti.


Aynı zamanda Gerzeli olan Genel Cerrahımız özellikle 3 aylık yaz sezonunda ortalama 150 çocuğumuza sünnet yapıldığını , Lokal Anestezi altında ağrısız loterine edilerek kanama olmaksızın sünnet yapıldığını, özellikle sünnet edilen çocukların gayet hijyenik ve uzman kadro ile operasyonlarının yapıldığının altını çizdi.


Başhekim Dr. Şevket Terkan ise Gerze Devlet Hastanesinin temizliğine özen gösterdiklerini özellikle ameliyathane temizliğinin her gün ve her operasyondan sonra yapılmakta olduğunu, ayrıca ameliyathanenin her hafta denetlendiğini, ameliyatların ise gayet steril şartlar altında gerçekleştiğini söyledi.


AdminAdmin