Sağlık
Giriş Tarihi : 04-05-2020 13:46   Güncelleme : 27-07-2020 17:28

Gerze Başhekimini İstiyor

Gerze Devlet Hastanesi’ne Hala Bir Başhekim Atanamadı?

Gerze Başhekimini İstiyor

11 Aralık 2019 tarihinde Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şevket Terkan’ ın görevden alınmasının ardından, bu makama hala bir başhekim atanamamış olması “Hastanemiz bu kadar mı sahipsiz?” dedirtir nitelikte.

11 Aralık 2019 Tarihinden Bu Güne, Hastane Vekâleten Yürütülüyor

Konuyla alakalı olarak düşüncelerini, taleplerini gazetemize ileten ilçe sakinlerimiz, gerek ülkemizi, gerekse de tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 salgını ortada iken, Gerze Devlet Hastanesinde A’dan Z’ye bütün sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katmış görevlerinin başında iken, ilgili veya yetkili makamların burayı vekâleten idare etmeye kalkışması kabullenebilir bir durum değil şeklinde yorumlanmakta.

Gerzeliler Neden Hala Bir Atama Yapılamadığını Bilmek İstiyor.

Netice itibarı ile Gerze Devlet Hastanesi ilçe sakinlerine hizmet vermenin dışında eski Yenikent Beldesi ve Dikmen İlçesi sakinlerine de sağlık hizmeti vermektedir.

Korona Salgınının tehlikeli boyutlara ulaştığı ve hala devam ettiği günümüzde, sağlık çalışanlarımız, çalışmalarımızda aksama olmasa da sahipsizlik " Kabak tadı verdi, sıkıldık..." diyerek tepkilerini dile getirdiler...

11 Aralık 2019 tarihli "Başhekim Görevden Alındı!" ile alakalı haberi okumak için lütfen alttaki linke tıklayınız...

http://www.gerzeninsesi.com/guncel/bashekim-gorevden-alindi-h9297.html

hakan akbaşhakan akbaş