Sağlık
Giriş Tarihi : 27-12-2017 10:03   Güncelleme : 27-12-2017 14:13

Gerze Devlet Hastanesinde Görev Değişikliği

Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne Adem Çöpoğlu atandı

Gerze Devlet Hastanesinde Görev Değişikliği

Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne Adem Çöpoğlu atandı

Gerze Devlet Hastanesi'nde satın alma birim sorumlusu olarak 5 yıldır görev yapan Adem Çöpoğlu, 14 Aralık Pazartesi gününden itibaren görev yaptığı hastaneye İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandı.

Memuriyette 15 yılını geride bırakan Çöpoğlu, daha önce 3 yıl Bitlis'te görev yaptıktan sonra Boyabat'a geldi. 7 yıl süre ile de Boyabat'ta görev yapan Çöpoğlu, son olarak 5 yıldır Gerze Devlet Hastanesi'nde Satın Alma Birim Sorumlusu olarak görev yapıyordu.

Eski İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Kuzu'nun görev süresinin tamamlamasının ardından Göreve başlayan Adem Çöpoğlu, Gerze Devlet Hastanesinde eski İdari Mali İşler Müdürü Ali Kuzu beyefendi  ile bir çok başarılı hizmetler tamamlandığını bundan sonrada yine sağlık personeliyle uyum içinde buranın yararına sağlık hizmetlerinin etkin sunumunda ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Çöpoğlu, şuan itibariyle Gerze'de bir dahiliye, bir genel cerrahi, bir anestezi ve ilçemize atanmış olan bir çocuk hekimi ve 5 acil hekimi ile göreve devam edeceklerini ifade etti.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül