Sağlık
Giriş Tarihi : 28-08-2019 15:46   Güncelleme : 31-08-2019 13:07

Masaj Yataklarını Satışa Çıkarttı

Jade Master Termal Masaj Yataklarını piyasa değerinin çok altında satışa çıkarttığını bildirdi.

Masaj Yataklarını Satışa Çıkarttı

Dahili projektörün 6 dakika boyunca çalışması neticesinde insan vücuduna masaj yaparak rahatlamasını sağlayan bunların yanında bel, boyun, sırt, omur, karın, bacak, ayak altı gibi bir çok bölge için özel olarak tasarlanmış teknolojik sistemle donatılmış jade master termal masaj yatakları uygun fiyata satışa çıkartıldı.

Vücudun her bölgesi için tasarlanmış donanımı ve programlamasının yanı sıra uzak kızıl ötesi ışık ve termal ısı etkisi tek noktaya uygulanarak termo yakı etkisi gerçekleştiği belirtildi.

Kronik ağrı problemleri olan ve fiziksel masaj tedavisi uygulanması gereken hastalarda başarılı sonuçlar elde edildiği belirlenerek düzenli kullanımda fiziksel rahatlamaların yanı sıra yatak içinde bulunan yeşim taşlarının kullanılması dolayısıyla insan vücudundaki stres ve gerginliğin de büyük oranda azaldığı kaydedildi.

Masaj yataklarının akupunktur özelliği sayesinde beyin ve bağışıklık sistemi aracılığıyla vücuda hiçbir yan etkisi olmadan uygulama yapıldığı belirlendi.

Masaj yataklarından daha kolay ve hızlı fayda sağlamak isteyen vatandaşların yatış pozisyonlarının düzgün olması ve masaj sırasında etkileri daha fazla hissedebilmek için mümkün olduğunca ince kıyafetler tercih edilmesi gerektiği vurgulandı.

Elinde 10 tane Jade Master Masaj yatağı olduğunu belirten Hacı Musa Sarıkaya uygun fiyata satmayı düşündüğünü kaydederek isteyen kişilerin “Çarşı Mahallesi Zincirli Kuyu Caddesi No: 5 Gerze” adresine gitmelerini veya 0537 475 15 42 numaralı telefondan kendisine ulaşılmasını istedi.

AdminAdmin