Sağlık
Giriş Tarihi : 13-03-2015 13:03   Güncelleme : 13-03-2015 12:50

Nazar Değmesin...

Hergün Ortalama Gerze Nüfusunun 25'te Biri Hastanemizden Hizmet Alıyor

Nazar Değmesin...

Gerze Devlet HastanesiBaşhekimiDr. Şevket Terkan ve Hastane Müdürü Ali Kuzu Gerzeninsesi Gazetesini ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Gerze Devlet Hastanesinde son zamanlarda yaşanan sağlık sektöründe olumlu gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunan Başhekim Dr. Şevket Terkan, GerzeDevlet Hastanesi olarak  hergün Gerze nüfusunun yaklaşık olarak 25'de 1'ne hizmet sunulduğunu kaydetti.

Terkan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:"Gerze Devlet hastanesinin şuan itibari ile acil olan her türlü hasta muayenesini yapabilme koşullarına sahip.  Uzmanlarımız sayesinde insanlarımız ilçe dışına çıkmadan rahatlıkla tedavilerini, ameliyatlarını burada olabiliyorlar. iki Dahiliye Uzmanımız sayesinde kadromuz güçlendirildi. Anestezi, Genel Cerrahi uzmanlarımız sayesinde birçok ameliyat hastanemizde gerçekleştiriliyor. Çocuk uzmanımız günde ortalama olarak 100 hasta kontrolü yapıyor." şeklinde konuştu.

Olanakların artmasıyla birlikte her geçen gün hasta sayılarınımızda da %70-80 oranında göze çarpan bir doluluk yaşıyoruz.

Özellikle Pazartesi ve Cuma günleri diyaliz hastaları hariç poliklinik sayısı olarak 500 ayaklı hasta girişi yapıldığını aktararak, Gerze Devlet Hastanesinin gelişen ve yükselen kalitesine dikkatleri çekti."

hakan akbaşhakan akbaş