Sağlık
Giriş Tarihi : 09-08-2020 13:39   Güncelleme : 09-08-2020 14:51

Sinop 112 Acil Çağrı Merkezi Binası Tamamlandı

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop 112 Acil Çağrı Merkezi binasının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını duyurdu

Sinop 112 Acil Çağrı Merkezi Binası Tamamlandı

Sinop’ta acil çağrıların tek merkezden yönetileceği '112 Acil Çağrı Merkezi'ne ait yeni hizmet binası, açılışa gün sayıyor.

Sinop İl Özel İdaresi uhdesinde yapımı tamamlanan merkezin geçici kabulü yapılarak Sinop Valiliği Çağrı Merkezi Müdürlüğüne teslimi gerçekleştirildi.

112 Acil Çağrı Merkezi binasının önümüzdeki günlerde Sinoplulara hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Maviş, teknolojik imkânlarla donatılan ve fiziki kapasitesi artırılan yeni hizmet binası ile vatandaşların gereken kurumlara tek bir numara ile kolayca ulaşabileceklerini söyledi.

Maviş, yeni hizmet binasının toplam 10.330.000 TL sözleşme bedelline mal olduğunu belirterek “Sinop 112 Acil Çağrı Merkezi binamız, Emniyet, Jandarma, İtfaiye, Hastane, Belediye, AFAD ve Orman İşletme Müdürlüğü gibi birçok kurumumuzun çağrısını tek bir merkezde toplayacak.

Böylece acil yardım çağrısında bulunan hemşerilerimiz, sadece 112 numarasını arayarak acil yardım talebinde bulunabilecekler. Ayrıca kamu kurumlarınca yürütülen tüm acil çağrı merkezleri de tek çatı altında toplanacak.” dedi.

112 Acil Çağrı Merkezi binasının önünüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyleyen Maviş, merkezin tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek Sinop için hayırlı olmasını diledi.

AdminAdmin