Sağlık
Giriş Tarihi : 09-03-2020 17:18   Güncelleme : 09-03-2020 18:28

Sinop'ta Çocuk Hastalıkları Kliniği Açıldı

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Uzman Doktor Aysel Karaca Ünlü tarafından Sinop Gelincik Mahallesinde özel klinik açıldı.

Sinop'ta Çocuk Hastalıkları Kliniği Açıldı

Açılış töreni yapılan duaların ardından protokol üyelerinin kurdele kesimi ile başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan başta olmak üzere Sinop eski belediye başkanı Hamza İnce, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sedat Yücesan, Atatürk Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Remzi Yeşil, Sağlık-Sen Sinop Şube Başkanı Ramazan Açıkgöz ve birçok davetli ile muayenehanenin açılışı gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, muayenehanenin kente hayırlı olmasını dilerken “Bugün burada memleketimize sağlık dağıtmak için hizmete sunulan önemli bir muayenehanenin açılışındayız. Aysel hocamıza Sinop'a böyle bir değer kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Sinop maalesef sağlık hizmetleri konusunda geride kalmış bir şehir. Biz öyle görüyoruz. Özellikle çocuk sağlığı konusunda hocamızın açmış olduğu bu muayeneyle, Sinop’ta sağlık sektörüne çok güzel hizmetler vereceğini düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ise "Bende hocama Sinop'a böyle bir muayenehane kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Sinop'ta gerçekten ihtiyaçtı. Olmaması gerekir ama, çocuklarımız diğer illere gidip oralarda muayene oluyorlardı. Hocamla bu açık kapanmış oldu. Kendisine Sinop'a bu hizmeti verecek olmasından dolayı teşekkür ediyorum" diyerek açılan bu muayenehanenin Sinop’ta önemli bir açığı kapatacağının vurgunu yaptı.

GURURLUYUM VE MUTLUYUM

Muayenehane hakkında bilgiler veren Uzman Doktor Aysel Karaca Ünlü ise Sinop’un ilk uzmanlık dalında muayenehanesini açmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek "Bu konuda çok gururluyum. Burada aslında bir hayalimi gerçekleştiriyorum. Sinop’un çocuklarını çok seviyorum. Sinop'ta çocuk doktoru açığı olduğunu fark ettim. İnşallah buradaki çocuklara yararlı olabiliriz. Kentimizdeki çocukların sağlıklı bir şekilde büyümesini istiyorum. Muayenehanemizde 0 ile 18 yaş arası çocuklara bakacağız. Çalışma saatlerimiz ise Pazartesiden hafta sonu Cumartesiye kadar 10:00-19:00 arası olacak“ ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin