Sağlık
Giriş Tarihi : 05-09-2016 19:15   Güncelleme : 06-09-2016 10:28

Uzman Hekimlerimiz Göreve Başladı

Gerze Devlet Hastanesi'ne ataması yapılarak gelen doktorlar göreve başladı

Uzman Hekimlerimiz Göreve Başladı
 Gerze Devlet Hastanesi'ne yeni atanan Aile Hekimi Uzm.Dr. Emel Öztürk ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru Op.Dr. Hüseyin Ekici göreve başladı.


Göreve başlayan yeni doktorlarımızı ziyaret ederek tanıştık. Uzman Aile Hekimi Emel Öztürk, ilk, orta ve liseyi Sakarya'da okuduğunu daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek mezun olduğunu ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Aile Hekimliği Ana Bilim dalından uzmanlık aldığını söyledi.  

Daha önce Tekirdağ Muratlı ve Edirne Havsa Devlet Hastaneleri'nde görev yaptığı bilgisini veren ve Gerze Devlet Hastanesi'nin 4. görev yeri olduğunu belirten Öztürk, Diyabet, troid, çocuk hastalıkları ve yetişkinlerde tansiyon gibi hastalıkların polikliniklerde takip edileceğini ve gerekli görüldüğünde Sinop'a sevkin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Gerze'ye ilk defa geldiğini ve çok sevdiğini sözlerine ekleyen Öztürk, ''Gerze'yi çok sevdim. Sakin, küçük ve güzel bir şehir'' dedi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği'nde göreve başlayan Op. Dr. Hüseyin Ekici ise 1985 Malatya doğumlu olduğunu, üniversiteye kadar Malatya'da okuduğunu üniversiteyi ise Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bitirerek mezun olduğunu söyledi. Ekici, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nde ihtisasını tamamladıktan sonra Rize Kaçkar Devlet Hastanesinde 2,5 yıl zorunlu hizmet yaptığını ardından ilk görev yerinin Gerze Devlet Hastanesi olduğunu ifade etti. Ekici, Gerze'ye daha önce geldiğini ve burayı bilerek, severek ve isteyerek geldiğini sözlerine ekledi.  



Yeni gelen Uzman hekimlerimizle Gerze Devlet Hastanesinde

1 Dahiliye Uzmanı
1 Kadın Doğum Uzmanı
1 Aile Hekimi
1 Genel Cerrah 
2 Acil Hekimi 

Olduğu belirtilirken Sağlık Bakanlığının yeni atama listelerine göre Eylül sonu gibi Gerze Devlet Hastanesine 4 yeni Pratisyen Hekimin ataması gözükmekte
Anestezi ve Çocuk Hekimi'nin henüz atanmadığı öğrenilirken, haftanın belirli günlerinde Sinop Devlet Hastanesinden ilçemiz Devlet Hastanesine görevlendirme yaptırılacağı kaydedildi

Seda ŞengülSeda Şengül