Sağlık
Giriş Tarihi : 17-10-2017 17:26   Güncelleme : 17-10-2017 17:29

Zabıta Ekipleri Restoran ve Lokantaları Denetledi

Gerze Belediyesi Zabıta Ekipleri, restoran ve lokantaları denetledi

Zabıta Ekipleri Restoran ve Lokantaları Denetledi
 Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın sağlığı açısından fırın ve unlu mamül denetimine çıkan Zabıta Ekibi bu hafta itibariyle de restoran ve lokanta denetimine başladılar.

Vatandaşlarımızın gıda tüketimi açısından en çok kullandığı alan olan restoran ve lokantaların denetiminde yapılan yemeklerin mutfağına kadar inceleyen ekipler sağlık prosedürlerine uygun olmayan hususlarda işletmelere uyarı ve cezai işlemde bulundu.

Gerçekleştirilen denetimlerin sık sık uygulanacağını belirten Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptığı açıklamada; "İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın sağlığı her zaman nitelediğimiz gibi en önemli husustur. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen fırın ve unlu mamul denetiminde de uygun görülmeyen işletmelere gerekli uyarı ve cezai işlem uygulandı. Bu hafta itibariyle başladığımız restoran ve lokanta denetiminde ise ekiplerimiz büyük bir titizlikle incelemelerini sürdürdüler. Vatandaşlarımızın içleri rahat olsun ki bizler denetimlerimizi daha sık hale getirip onların sağlıklı yaşamaları hususunda duyarlı duruş  sergilemeye devam edeceğiz. Böylece işletmelerimizde hizmet standartları gereği daha kaliteli hizmet verir hale gelecektir" İfadelerini kullandı.

Seda ŞengülSeda Şengül