Siyaset
Giriş Tarihi : 30-01-2015 14:08   Güncelleme : 30-01-2015 14:22

Acun Ankara'ya Göz Kırptı

CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Acun Gazetemizi Ziyaret Etti

Acun Ankara'ya Göz Kırptı
 Altı yıldan bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanlığı görevini yapmakta olan Mustafa Acun yürütmüş olduğu görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı oldu.

Acun yıllardır CHP kadrolarında görev almış bir partili olarak hizmet ettiğini kaydederek, Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde bilgi ve birikimiyle Sinop’u TBMM’de temsil etmeye aday olduğunu söyledi.

Acun, Örgütümüz tarafından şahsıma görev tevdi edildiğinde bu görevi en iyi şekilde yapacağıma kamuoyu ve partililerimiz de inancı tamdır diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü .

“Ülkemizin içinde bulunduğu durum herkesin malumudur. Ülkenin geleceğinin şekillendirilmesi noktasında halkımızın partimize teveccühü görülmektedir. Bizler de bilgi ve birikimimizle Milletvekili Aday adaylığımızı yaparak bu kaderin belirlenmesi noktasında varız. Rüşvet, yolsuzluk, yalan talan varken hiçbir şey yokmuş gibi birilerinin aklanması, zamanında kahraman ilan edilen polislerimizin, daha sonra içimizdeki hainler denilerek ötelenmelerini içimize sindiremiyoruz."dedi               ”

hakan akbaşhakan akbaş