Siyaset
Giriş Tarihi : 25-12-2014 22:41   Güncelleme : 25-12-2014 22:23

Acun görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, görevinden istifa ederek, 2015 milletvekilliği eçimlseri için aday adayı olduğunu açıkladı.

Acun görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı
Acun görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, görevinden istifa ederek, 2015 milletvekilliği seçimleri için aday adayı olduğunu açıkladı.
Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında kararını duyuran Mustafa Acun, konuşmasına CHP 2. Genel Başkanı İsmet İnönü ile daha önce Sinop'ta CHP'ye emek vermiş ve ahirete intikal eden parti büyüklerini rahmetle anarak başladı. Acun; "Bir memlekette namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur diyen; Lozan kahramanı, 2. genel başkanımız, İsmet İnönü'yü ölümünün 41. yıldönümü olan bugün rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesile ile yine yakın zamanda aramızdan ayrılan il başkanımız Hüseyin Keskin ve ilçe başkanımız, il genel meclis üyemiz Hasan Ozan'ı da, ebediyete uğurladığımız partimize emek vermiş tüm partililerimizi de rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum" dedi.

hakan akbaşhakan akbaş