Siyaset
Giriş Tarihi : 22-03-2017 18:11   Güncelleme : 23-03-2017 10:42

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Sinop'ta

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Sinop’u ziyaret etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Sinop'ta

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Sinop’u ziyaret etti. Önce Boyabat’a uğrayan ve burada halka hitap eden bakan, ardından Sinop Valiliği ve Adliye Sarayı’nı ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve diğer adliye çalışanları, Adalet Bakanı Bozdağ’ı kapıda çiçeklerle karşılarken, Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş’in de aralarında bulunduğu grup daha sonra Bayar’ın odasına geçerek genel durum hakkında bilgi aldı.

 

Yeni adliye sarayı geliyor

Adliye ziyareti sırasında bekir Bozdağ’a, Sinop için yeni bir adliye sarayı yapılması hakkındaki görüşlerini ileten Başsavcı Bayar, yer tesisi yapılmasının ardından, yeni adliyenin yatırım programı kapsamına alınacağının sözünü aldı.

 

“Norveç’in yaptığı kabul edilemez”

Öğle yemeğini Sinop Polisevi’nde yiyen Bakan Bozdağ, burada basına açıklama yaptı. Amerika halkı için için Usame Bin Ladin ile Türk halkı için Fetullah Gülen’in aynı olduğunu belirten Bakan Bozdağ, gönderilen dosyaların bir an önce değerlendirilmesi ve geçici tutuklanma talebinin gereğinin yapılarak terörist Gülen'in tutuklanması ile ilgili talebi yinelediklerini belirtti.

 

Norveç’in darbeci subayların sığınma talebini kabul ettiğini hatırlatan Bozdağ, “bu kabul edilebilir bir durum değil” dedi. Norveç’in ve diğer batılı ülkelerin, Türkiye söz konusu olduğunda hem hukukun evrensel ilkelerini hem de demokratik değerleri çiğnediğini ifade etti. Bunun açıkça çifte standart olduğunu dile getirdi.

Haber: Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi


http://www.gerzeninsesi.com/images/upload/DSC_0314.jpg

Erkan TaşErkan Taş