Siyaset
Giriş Tarihi : 12-11-2018 17:09   Güncelleme : 12-11-2018 17:49

Aday Adaylığını Resmen Yaptı

Dikmen İlçe Teşkilatında Geniş Bir Katılımla Aday Adaylığını Açıkladı

Aday Adaylığını Resmen Yaptı

Dikmenli İş adamı Adnan Acar, Dikmen Belediye Başkan aday adaylığını geniş bir katılımla parti binasında açıkladı.

Ak Parti’den aday adayı olan Adnan Acar Dikmen Ak Parti İlçe Teşkilatında yapmış olduğu Aday Adaylık müracaatına Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, diğer partililer ve ailesi katıldı.

Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen İlçe teşkilatında aday adaylığı dosya teslimi esnasında yapmış ollduğu konuşmasında “Bugün Ak Partimizin yerel seçimlerde aday olmak isteyen aday adayların başvurusunun son tarihi.

Bugün burada partimize yıllarca partimizde yönetim kurulunda yer almış, Dikmen Belediyesinde Belediye Meclis Üyeliği yapmakta olan Adnan Acar arkadaşımızın aday adaylık müracaatını alıyoruz.

Adnan Acar arkadaşımız Dikmen İlçesinde herkes tarafından sevilen, sayılan kabul gören bir kişidir. Bizler Adnan arkadaşımızla Mart 2019  tarihinde yapılacak olan seçimleri kazanacağımıza inanıyor bu şekilde de Dikmen Belediyesinin Ak Belediyecilikle tanışacağına inanıyoruz”diyerek Adnan Acar’ın Aday Adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını temenni etti.

28.03.1973 Dikmen Doğumlu olan Adnan Acar İlk ve Orta okulu Dikmen İlçesinde, Lise eğitimini ise Gerze Endüstri Meslek Lisesinde tamamladığını kaydederek, 1998 yılından bu yana Dikmen’de esnaflık yapmaktayım dedi.

Adnan Acar Ak Parti ilçe teşkilatında çeşitli görevler aldığını, şuan ise Dikmen Belediye Meclisi olarak aktif siyasette yer aldığını belirterek, gerek ailemin, gerek dostlarımın, Dikmen halkının isteği doğrultusunda bu göreve talip olduğunu belirtti.

Adnan Acar Belediye Başkanı seçildiği takdirde Dikmen için düşündüğü projeleri şu şekilde sıraladı.

- Dikmen İlçesine bir banka şubesinin açılması

- Dikmen Merkeze bağlı birçok mahallenin yollarının çok kötü durumda olduğunu, bu yol sorununu çözmenin öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu söyledi

- Dikmen’de ivedi olarak bir yaşlılar evinin açılması gerektiğini kaydederek maalesef şuan Trabzon veya Konya gibi şehirlerdeki yaşlılar evinde hakkın rahmetine kavuşan yaşlılarımızın naaşı ilçemize gelmektedir. Bundan dolayı burada bir yaşlılar evi olmazsa olmazlarımdandır

- İlçemizde özellikle gurbetteki vatandaşlarımızın ilçemize geldiğinde kalabileceği ailesiyle rahatça barınabileceği bir sosyal tesis için mücadele edeceğini kaydederek, bilhassa dışarıdan gelen insanlarımızın buralarda rahatça barınmasını sağlayacağım dedi

- İlçemizdeki göçün önüne geçebilmek, göçü tersine çevirebilmek amacıyla yeni konut alanları oluşturacağını, burada ev yapmak isteyenlere her türlü desteği sağlayacağını, bürokratik olarak işlemleri zorlaştırmaktan ziyade kolaylaştıracağım. Onlara her türlü desteği sağlayacağım.

Biz Belediyeyi aldığımız takdirde kimin ne yaptığını eleştiren değil, yapılamayan veya yapılmamış projeleri hükümetin desteğini alarak hayata geçireceğiz. Ben az konuşan çok iş yapan bir başkan olacağım. Size şunun sözünü veriyorum Diyerek konuşmasını sonlandırdı

hakan akbaşhakan akbaş